Συνεντευξεις

"Καθαρή" εντολή ζητά ο Γιάννης Σμυρνιώτης

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Σμυρνιώτη, στον arcadia 93.8 την Πέμπτη, 30η Μαΐου 2019.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη" θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κ. Κώστα Τζιούμη στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Τρίπολη και ζήτησε από τους δημότες "καθαρή" εντολή στον συνδυασμό του για να οδηγήσει την Τρίπολη κατά την επόμενη τετραετία.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Σμυρνιώτης, γι' άλλη μια φορά δεσμεύτηκε για την επαναφορά της ΚΕΔΗΤ και του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος σε "κανονική" λειτουργία ενώ τόνισε πως θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άντληση πόρων από την Ε.Ε., ειδικά όσον αφορά τις ψηφιακές εφαρμογές σε δημοτικές υπηρεσίες.

 

Ο κ. Σμυρνιώτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, "αισιόδοξος" και για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και για το μέλλον της αρκαδικής πρωτεύουσας, επισημαίνοντας πως οι τελευταίες εκλογές-σε ολόκληρη την επικράτεια- έδωσαν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής αλλά και της "ήττας" μιας νοοτροπίας που δεν μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη αλλά μόνο σε λογικές "επιδοματικής επαιτείας".

 

Τέλος, αφού δήλωσε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου-αναφέροντας πως ο αριθμός των υποψηφίων αλλά και των παρατάξεων ήταν αυξημένος σε σχέση με το 2014-, ουσιαστικά απηύθυνε κάλεσμα για συνεργασία σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, προς όφελος της πόλης.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.