Συνεντευξεις

Τζιούμης: Επιλέξτε "δοκιμασμένο" ή "καινούργιο"

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη, στον arcadia 93.8 την Παρασκευή, 31η Μαΐου 2019

 

Δυο ημέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Τρίπολης, ο κ. Τζιούμης μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για το διακύβευμα της ερχόμενης Κυριακής, τις βασικές του προτεραιότητες για την άμεση βελτίωση της "εικόνας" της πόλης αλλά και τις πρώτες του κινήσεις, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος.

 

Σχετικά με το θέμα των αναγκαίων συνεργασιών- ελέω "Κλεισθένη"- που θα πρέπει να προκύψουν μεταξύ δημοτικών παρατάξεων, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" ήταν κατηγορηματικός: Συνεργασίες μόνο μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και πάντα με επίσημο και θεσμικά δόκιμο τρόπο. 

 

Ο κ. Τζιούμης δεν θέλησε να σχολιάσει, με ειδικό τρόπο, ούτε τις ανακοινώσεις από επικεφαλής άλλων παρατάξεων σχετικά με τις επαναληπτικές εκλογές ούτε την δημόσια στήριξη του Προέδρου της Ν.Δ. προς το πρόσωπο του κ. Σμυρνιώτη, κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη (31/5/2019).

 

Αντίθετα, ο κ. Τζιούμης τόνισε πως δίνει τον "πρώτο λόγο" μόνο στους ίδιους τους πολίτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ο λαός έχει πάντα δίκιο", επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως και μετά τις εκλογές είναι αυτονόητη η διαδραστικότητα μεταξύ πολιτών και δημοτικής αρχής, όπως, επίσης, αυτονόητη είναι η συνεργασία της τελευταίας με τοπικούς φορείς όπως το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο.

 

Τέλος, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους Τριπολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές,  λέγοντας, παράλληλα, πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι απολύτως σεβαστό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.