Συνεντευξεις

Η Υρώ Μανέ στον "Αρκαδία 93.8" (ηχητικό)

Προπαραμονή της εμφάνισής της στην Τρίπολη, η ηθοποιός Υρώ Μανέ μιλά στον "Αρκαδία 938".

"Ο στόχος μου μέσα από τους ρόλους που ερμηνεύω δεν είναι να περάσω κάποιο μήνυμα, αλλά να επικοινωνήσω με το κοινό" λέει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η ηθοποιός, Υρώ Μανέ, δύο μέρες πριν την παρουσίαση της παράστασης "Ρένα" στο θέατρο άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Η ηθοποιός, που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα" ως Φλώρα και ως γυναίκα της διπλανής πόρτας, έρχεται για δεύτερη φορά στην Τρίπολη επαγγελματικά, ενώ ως φυσικό πρόσωπο επισκέπτεται συχνά την αρκαδική πρωτεύουσα.

Ακούστε την κυρία Μανέ να μιλά για το Μαλλιαροπούλειο θέατρο, τα κριτήρια που κάθε φορά την ωθούν στην επιλογή κάποιου ρόλου, τα τηλεοπτικά και θεατρικά της σχέδια, αλλά και τις αλλαγές που έχει εντοπίσει στον χώρο του θεάτρου στα χρόνια της κρίσης.

Ακολουθεί η συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.