Συνεντευξεις

Η Ναταλία Δραγούμη στον "Αρκαδία 938" (ηχητικό)

Για την παράσταση TOC TOC και όχι μόνο, μίλησε στον "Αρκαδία 938" η ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη.

Με σπουδές στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στη συνέχεια στη Γαλλία, αλλά και με πλούσιο βιογραφικό σε θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, η γνωστή ηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για τη θεατρική παράσταση TOC TOC, που θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

"Βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και, πραγματικά, δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει σε κάθε παράσταση! Είναι σα να κάνουμε ψυχοθεραπεία, αλλά όλα όσα εκτυλίσσονται επί σκηνής προκαλούν πολύ γέλιο και όλοι φεύγουμε ανάλαφροι μετά το τέλος της παράστασης!" λέει η κυρία Δραγούμη στον "Αρκαδία 938", για την παράσταση, στην οποία ενσαρκώνει τον ρόλο μίας γυναίκας που πάσχει από μικροβιοφοβία.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη....                     

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.