Συνεντευξεις

Τρουπής: "Δε θα ξαναφάμε μασημένη τροφή!" (ηχητικό)

Για την Shock Price Night της Τρίπολης και... άλλα, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

Με ευθύτητα και "καθαρά" λόγια μίλησε για την αποψινή Shock Price Night της Τρίπολης στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

"Επικουρικά συμμετέχει οικονομικά φέτος -όπως και πέρυσι- το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε αυτή τη βραδιά, η οποία γίνεται θεσμός για την πόλη μας! Ευελπιστούμε σε υψηλή επισκεψιμότητα από τους όμορους δήμους, σε εμπορική κίνηση κι στη διασκέδαση του κόσμου!" είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο οποίο ξεκαθάρισε, ότι δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις της πόλης θετικές σε τέτοιες διοργανώσεις.

Από οικονομικής άποψης, τα ποσά τα οποία διατέθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Παυλή Δημήτρη είναι 23.000 ευρώ και από πλευράς Επιμελητηρίου Αρκαδίας 4.000 ευρώ.

Ο κ. Τρουπής κλείνοντας τη συζήτηση τόνισε ότι σαν Επιμελητήριο "δε θα ξαναφάμε μασημένη τροφή"...

Ολη η συνέντευξη του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.