Συνεντευξεις

Γνωριμία με το αρκαδικό μπριτζ (ηχητικό)

Για το πνευματικό παιχνίδι, μπριτζ, μίλησαν στον "Αρκαδία 938" μία αθλήτρια και ο γραμματέας του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ.

Στο στούντιο του "Αρκαδία 938" και την εκπομπή τη Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" βρέθηκαν και μίλησαν για το μπριτζ, η αθλήτρια -και περσινή πρωταθλήτρια κ. Δήμητρα Ασβού και ο γραμματέας του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ.

Πρόκειται για παιχνίδι τράπουλας, το οποίο απαιτεί έντονη εγκεφαλική δραστηριότητα, στρατηγική και υπομονή, ενώ χαρακτηρίζεται ως "το σκάκι της τράπουλας"!

Με ιδιαίτερη θέρμη μίλησε για την εμπειρία της ως αθλήτρια -αρχικά μαθήτρια και στη συνέχεια αγωνιζόμενη- η κ. Δήμητρα Ασβού για το άθλημα του μπριτζ, το οποίο διέπεται από κανόνες και δεοντολογία.

Ο γραμματέας του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, κ. Τάκης Γιωνάς, τόνισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με έντονες πνευματικές απαιτήσεις και, μάλιστα, έχει εγκριθεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Ομοσπονδία, οπότε αναμένεται να εισαχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γνωρίστε το μπριτζ στα εντευκτήρια του ομίλου (συστεγάζεται με τον κινηματογράφο Τρίπολης), καλώντας στο τηλέφωνο του γραμματέα του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, κ. Τάκη Γιωνά, -6976766951- ή μέσω facebook στο Αρκαδκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ.

Ακούστε σε λίγο όλη τη συνέντευξη και θυμηθείτε ΕΔΩ όσα μας είπε η Τριπολίτισσα νικήτρια του Πανελλήνιου Μαθητικού Πρωταθλήματος Μπριτζ, Δήμητρα Ασβού.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.