Συνεντευξεις

winamp wmp real qt

Παναγοπούλου: Μια "Σιδηρά Κυρία" Πρόεδρος του Δ.Σ. Τρίπολης

Συνέντευξη στον arcadia 938 παραχώρησε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, κ. Γεωργία Παναγοπούλου, την Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του Θεσμού που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Πιστεύω πως όλοι όσοι συμμετέχουμε στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι εγγύηση η παρουσία του Κώστα Τζιούμη, ο οποίος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός.

Η αυτοδιοίκηση είναι θεσμός διεκδίκησης , καθώς είναι η αυτή που έρχεται σ' επαφή με τους πολίτες.

Ήταν αψυχολόγητη και ατυχής στιγμή  η μη θετική ψήφος (σ.σ. να θυμίσουμε πως η υποψηφιότητα της κ. Παναγοπούλου έλαβε 18 "ναι" και 22 ψηφοδέλτια ήταν "λευκά"). Αλλά όπως υποσχεθήκαμε, θα εργαστούμε, έτσι κι αλλιώς, για όλους τους δημότες, είτε μας ψήφισαν είτε όχι.

Η ποσόστωση εφαρμόστηκε  για να "βγουν" οι γυναίκες στο προσκήνιο αλλά, δυστυχώς, δεν εκλέγονται!  Χαριτολογώντας, η κ. Παναγοπούλου δήλωσε πως, παλαιότερα, άνδρες συνάδελφοί της στην πολιτική, την παραλλήλιζαν με την πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να θέσει τα παράπονά του στο Δήμαρχο εγγράφως. Δεν θα υπάρξει κανένας αποκλεισμός.

 

Να σημειώσουμε πως η κ. Παναγοπούλου "έχασε" τον πατέρα της πολύ πρόσφατα, έκανε δε μια σύντομη αναφορά στο πρόσωπό του κατά την έναρξη της συνέντευξης.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Παναγοπούλου εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.