Συνεντευξεις

Οδηγίες για διευθέτηση των οφειλών σε Εφορία και Ταμεία (ηχητικό)

Για τις προθεσμίες και τους τρόπους διευθέτηση των οφειλών μας σε Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο λογιστής, Δημήτρης Ζάβος.

"Μέχρι και τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη έχουμε προθεσμία να ρυθμίσουμε τις οφειλές μας στην Εφορία ή σε κάποιο Ασφαλιστικό Ταμείο σε 120 δόσεις, με ελάχιστη καταβολή τα 20 ευρώ. Είναι χαμηλό το επιτόκιο και συμφέρει πολύ περισσότερο από τις ρυθμίσεις των 12 ή 24 δόσεων" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο λογιστής, Δημήτρης Ζάβος.

Σχετικά με το κτηματολόγιο κ. Ζάβος διευκρίνισε: "Αν κάποιος πολίτης δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τη διαδικασία, μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιο λογιστή, δικηγόρο ή μηχανικό προσκομίζοντας τα έγγραφα, που θα του ζητηθούν. Υπενθυμίζω, ότι για την Αρκαδία η τελευταία παράταση, που έχει δοθεί, λήγει στις 31 Οκτωβρίου. Συνιστώ στους ενδιαφερόμενους να μην αφήσουν τις διαδικασίες για την τελευταία στιγμή, καθώς θα συσσωρευτεί μεγάλος όγκος δουλειάς και θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν όλα χωρίς προβλήματα."

Ο κ. Ζάβος αναφέρθηκε, επίσης, στο επίδομα ενοικίου, το κοινωνικό τιμολόγιο και, απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών του "Αρκαδία 938", στο επίδομα δανείου και το νόμο Κατσέλη.

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.