Συνεντευξεις

Μπουντρούκας: Μη "δεσμευτική" η συνεργασία με Νίκα (video)

Συνέντευξη του Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Ιωάννη Μπουντρούκα, στον arcadia 938, την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019.

Η επίσημη ανακοίνωση, εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου, σχετικά με την ανάληψη της θέσης του Εντεταλμένου Συμβούλου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας από τον κ. Μπουντρούκα, ήταν η αφορμή συνέντευξης του τελευταίου στην εκπομπή "Έι εσείς απέξω".

Ο επικεφαλής της "Πελοποννησιακής Συμμαχίας" ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως πάγια θέση της παράταξής του και του ιδίου είναι η προσπάθεια δημιουργίας συναινέσεων και συνεργασιών εντός των αιρετών οργάνων, τονίζοντας, χαρακτηριστικά, πως είναι εύκολο να κάθεται κανείς απέναντι στην όποια πλειοψηφία και να λέει συνεχώς "όχι". 

Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι αιρετοί εξελέγησαν για να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των Πελοποννησίων και όχι για να προτάξουν προσωπικές πολιτικές επιλογές ή πρακτικές.

"Αφήνουμε τις κομματικές μας ταυτότητες εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου" ήταν μια από τις αποστροφές του κ. Μπουντρούκα, ο οποίος, επιπρόσθετα, ανέφερε και κάποιες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρωθούν, όσον αφορά την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Περιφέρεια. "Ο κ. Νίκας θα έχει πάντα τον τελευταίο λόγο", διευκρίνισε ο κ. Μπουντρούκας, εξηγώντας, ωστόσο, πως η συνεργασία αφορά μόνο το συγκεκριμένο αντικείμενο δραστηριότητας και δεν δεσμεύει την παράταξή του.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μπουντρούκας επανέλαβε πως οι νομοθετημένες αλλαγές στον "Κλεισθένη" τον περασμένο Αύγουστο, δεν ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση, κατά τη γνώμη του.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη... 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.