Συνεντευξεις

Ρουσιάς: Τα χρήματα θα χαθούν εάν δεν προχωρήσουν τα έργα (ηχητ.)

Συνέντευξη του πρώην υποψηφίου Βουλευτή Αρκαδίας και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μαρίνου Ρουσιά, στον arcadia 93.8.

O κ. Ρουσιάς μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, περί "Φιλόδημου" και των χρηματοδοτήσεων που ενώ, κατά τον ίδιο, είχαν εξασφαλιστεί, τώρα, λόγω αδράνειας, κινδυνεύουν να χαθούν.

 

Με κύριο άξονα αναφοράς Δήμους της Αρκαδίας, ο κ. Ρουσιάς δήλωσε, μεταξύ άλλων, ουσιαστικά τα εξής:

Αναφερόμενος στις χρηματοδοτήσεις έργων σε Δήμους είπε πως δεν υπάρχει τεχνικό ούτε νομικό ζήτημα για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο "Φιλόδημο". Παράλληλα, υποστήριξε πως πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μια παλαιοκομματική νοοτροπία από την πλευρά του Υπουργού Εσωτερικών ο οποίος καλεί Δημάρχους να του παρουσιάσουν τη σκοπιμότητα κάποιων έργων, παρουσία τοπικών Βουλευτών.

Ο κ. Ρουσιάς παρέθεσε συγκεκριμένα παραδείγματα έργων, όπως η αποκατάσταση της θέσης "Πλάτωμα" στην Τρίπολη- παλιά "χωματερή", αλλά και την ανάπλαση της οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος. 

 

Ο κ. Ρουσιάς ήταν κατηγορηματικός σχετικά με την απώλεια των χρηματοδοτήσεων εφόσον, για κάποιο λόγο, δεν προχωρήσουν τα έργα αυτά, τα οποία χαρακτήρισε απαραίτητα. 

Σε πολιτικό επίπεδο, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα επικριτικό απέναντι στην Κυβέρνηση, ειδικά όσον αφορά στην εξωτερική της πολιτική και την "αδράνεια" που, κατά τη γνώμη του, επιδεικνύει, τη στιγμή που συμβαίνουν καθοριστικές γεωπολιτικές διεργασίες στα Δυτικά Βαλκάνια και όχι μόνο..

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ρουσιά..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.