Συνεντευξεις

"Παπαδημητρίου και Παυλής μας κατηγορούν!" (ηχητικό)

Για το πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης αδέσποτων ζώων από τον δήμο Τρίπολης και για κατηγορίες εναντίον του Συλλόγου μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ζαφειράκης.

"Από τις 18 έως τις 24 Νοεμβρίου θα διαρκέσει το πρόγραμμα και θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις: η πρώτη θα ισχύσει από τις 18 έως τις 22 Νοεμβρίου, όπου 10 και πλέον κτηνίατροι από την Αθήνα θα επισκεφθούν όλα τα σχολεία της Τρίπολης και θα ενημερώσουν τα παιδιά για τα αδέσποτα. Η δεύτερη φάση θα ισχύσει το διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου, όπου θα γίνουν όλες οι στειρώσεις!" αναλύει στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ζαφειράκης.

Το πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων των αδέσποτων ζώων της γειτονιάς μας υλοποιείται μετά από πρόταση του οργανισμού "Save a greek stray" και σε συνεργασία του Δήμου Τρίπολης και του Φιλοζωικού Τρίπολης. Οι κτηνίατροι έρχονται στην πόλη μας εθελοντικά, θα στήσουν χειρουργεία στον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στη Νεστάνη -προκειμένου να γίνουν οι στειρώσεις- ενώ αναζητούνται και δύο εθελοντές πολίτες, να βοηθήσουν σε όλη τη διαδικασία περισυλλογής, φύλαξης και ανάρρωσης των ζώων.

Ο δήμος Τρίπολης στηρίζει αυτό το πρόγραμμα παρέχοντας τροφή για τα αδέσποτα, που θα περισυλλεχθούν.

Ο κύριος Ζαφειράκης έκανε λόγο, όμως, για κινήσεις κάποιων ενάντια σε αυτό το πρόγραμμα και συγκεκριμένα είπε: "Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θέλουν να σταματήσουν. Θέλουν να προσφύγουν κατά του προγράμματος δωρεάν στείρωσης. Δε θέλουν να λυθεί το πρόβλημα. Δε θέλουν να πετύχει ο Σύλλογος και ο Δήμος."

"Γνωρίζω, ότι έχει γίνει από τον κ. Παπαδημητρίου (Σωτήρη) προσφυγή, ώστε να σταματήσει το πρόγραμμα και, συγκεκριμένα, κατηγορεί ο κ. Παπαδημητρίου τον σύλλογο, ότι δεν είναι νόμιμος. Το ίδιο (ότι στερείται νομιμότητας) έχει πει κι ο κ. Παυλής στο δημοτικό συμβούλιο" προσθέτει ο κ. Ζαφειράκης.

Ακούστε  όλα, όσα είπε ο κ. Ζαφειράκης...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.