Συνεντευξεις

"Λειψό" το φετινό Arcadian Screenings (ηχητ.)

Τα "διακριτικά" παράπονα του κ. Κώστα Σπυρόπουλου για την έλλειψη στήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι εκδηλώσεις που ματαιώθηκαν.

Ανοίγει η αυλαία του Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ "Arcadian Screenings" στην Τρίπολη- και άλλες αρκαδικές πόλεις- την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, αλλά όπως δηλώνει ο κ. Σπυρόπουλος, εμπνευστής και κύριος υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, μόνο ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το Φεστιβάλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Σπυρόπουλος στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" την ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ, αφού έκανε αναφορά στο περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης- η οποία είναι αφιερωμένη στον προσφάτως θανόντα Αρκά σκηνοθέτη του κινηματογράφου Σταύρο Τσιώλη-, εξέφρασε, με διακριτικό τρόπο, την απορία του ουσιαστικά σχετικά με τη στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μάλιστα, επεσήμανε πως ενώ είχε εξασφαλιστεί η πραγματοποίηση συναυλίας από το μουσικό σχήμα "Χειμερινοί Κολυμβητές", των οποίων ο frontman Αργύρης Μπακιρτζής έχει "συνδέσει" τ' όνομά του με το έργο του Σταύρου Τσιώλη, αλλά και έλευση του διάσημου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Τρίπολη, τα παραπάνω σχέδια δεν κατέστη δυνατόν να ευοδωθούν λόγω, κυρίως, της μη χρηματοδότησης του Φεστιβάλ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η τελευταία δεν έχει, ακόμη, εκφράσει καμία θέση για το ζήτημα.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σπυρόπουλου..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.