Συνεντευξεις

Αναγνωστάκος για κορωνοϊό: Μύθοι, αλήθειες, οδηγίες (vid)

Συνέντευξη στον Αρκαδία 93.8 του πνευμονολόγου κ. Θεοχάρη Αναγνωστάκου, για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία και στην Ελλάδα.

Ο γιατρός του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Αναγνωστάκος μίλησε στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" για τα χαρακτηριστικά του νέου κορωνοϊού, τους τρόπους πρόληψης του αλλά και την υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα, μετά και τα μέτρα που εφήρμοσαν οι αρμόδιες αρχές.

Ο κ. Αναγνωστάκος εστίασε στην "ατομική ευθύνη" που θα πρέπει να χαρακτηρίζει τους πολίτες και την τήρηση των οδηγιών που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας. 

Επιπρόσθετα, ανέφερε και μια σειρά από επιστημονικώς αποδεδειγμένα, μέχρι τώρα, στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα να "αποκωδικοποιήσει" τις πληροφορίες που, πολλές φορές, διασπείρονται αυθαίρετα είτε από άγνοια είτε και από υστεροβουλία..

Σε κάθε περίπτωση, όπως δήλωσε και ο ίδιος, η διαδικασία της έρευνας επάνω στο νέο κορωνοϊό είναι "δυναμική", ήτοι εξελίσσεται συνεχώς.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.