Συνεντευξεις

Ο "Μπάτμαν" στον "Αρκαδία 938"! (ηχητικό)

"Νιώθω πραγματικά ευλογημένος! Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει!" λέει στον "Αρκαδία 938" ο αγαπημένος σολίστ κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος.

Έπαιξε κλαρίνο ντυμένος "Batman" στο club "Λίθος" στο Λεβίδι και η live μετάδοση της συγκεκριμένης ερμηνείας έγινε viral στο ελληνικό διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, όλα ακολούθησαν τη φυσική τους πορεία κι ο "Μπάτμαν" βρίσκεται παντού!

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη, που δείχνει! Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο να διασκεδάζει και να περνάει καλά, όταν παίζω κλαρίνο! Και θέλω να πω, ότι νιώθω πραγματικά ευλογημένος, γιατί κάνω αυτό που αγαπώ!" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο αγαπημένος σολίστ κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος.

"Δε νιώθω, ότι δουλεύω. Νιώθω ότι κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!" λέει με έμφαση ο Άρης Μουγκοπέτρος. Ο διάσημος και αγαπημένος δεξιοτέχνης του κλαρίνου ασχολείται επαγγελματικά με την ερμηνεία του κλαρίνου από την ηλικία των 13 ετών.

Με την οικογένειά του να στέκεται πάντα στο πλευρό του από την έναρξη της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής του πορείας, τη σύντροφό του να τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή, τις συμβουλές των "μεγάλων ονομάτων" του ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού (Μπέκιος, Αριστόπουλος, Πυργάκη, Λάλεζας κ.α.) και την απεριόριστη αγάπη του κόσμου, ο Άρης Μουγκοπέτρος έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ανάμεσα στις ευχαριστίες του καλλιτέχνη προς το κοινό του, τον "Αρκαδία 938" και τους συνεργάτες του, ο σολίστ κλαρίνου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως και τον ιστότοπο "Luben" για το βίντεο, στο οποίο ο Άρης Μουγκοπέτρος ως Batman παίζει το κλαρίνο του και ο Joker χορεύει (δείτε ΕΔΩ το βίντεο).

Δείτε ολόκληρη την απολαυστική συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.