Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Σωστή διατροφή, έξυπνοι & οικονομικοί συνδυασμοί (ηχητικό)

Πώς ενισχύουμε διατροφικά τον οργανισμό μας και πώς συνδυάζουμε οικονομικά τις τροφές προς όφελος της υγείας μας και της τσέπης μας εν μέσω πανδημίας.

Για τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε διατροφικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αλλά και ποιες τροφές είναι χρήσιμο να έχουμε στα ντουλάπια του σπιτιού μας, χωρίς να έχουμε ξοδέψει "μία περιουσία" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η διαιτολόγος - διατροφολόγος, Δέδε Βασιλική.

Ποιες τροφές είναι πλέον ωφέλιμο να καταναλώνουμε, ώστε να ενισχύσουμε φυσικά το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Πόσα γεύματα ανά ημέρα λειτουργούν βοηθητικά και όχι επιβαρυντικά για την υγεία μας; Τι δεν πρέπει να λείπει από τα ντουλάπια μας αυτή την περίοδο; Πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία μας και η εκγύμναση ως προς την ενίσχυση του οργανισμού μας; Είναι καλή επιλογή αυτή η περίοδος για δίαιτα;

Ακούστε όλη τη συνέντευξη με την κα. Δέδε Βασιλική...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.