Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Προστασία παιδιών - Διαχείριση ελεύθερου χρόνου (ηχητικό)

"Όχι πανικός! Τα παιδιά είναι οι πιο ανθεκτικοί οργανισμοί" καθησυχάζει μέσω του "Αρκαδία 938" η παιδίατρος, Κλειώ Κορώνη.

"Τα παιδιά είναι δυνητικοί φορείς, οι οποίοι όμως δε θα ταλαιπωρηθούν από τον κορωνοϊό, γιατί έχουν γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Τα πνευμόνια τους δεν έχουν εκτεθεί σε κάπνισμα, σε επιβαρυμένη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο κ.α. Πρέπει, όμως, να τα προφυλάξουμε κι αυτό συνιστά περιορισμό στο σπίτι και χρήση μόνο του μπαλκονιού ή του κήπου με προσοχή!" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η παιδίατρος, Κλειώ Κορώνη.

Επιτρέπουμε στα παιδιά μας να παίζουν στη γειτονιά; Περιορίζουμε αγκαλιές και χάδια; Κάνουμε κάτι επιπλέον, αν έχουμε βρέφος μέσα στο σπίτι; Αν ένας εκ των γονέων ταξιδεύει σε άλλες πόλεις λόγω δουλειάς, τον κρατάμε "σε απόσταση"; Κινδυνεύει να νοσήσει από τον κορωνοϊό και να ταλαιπωρηθεί ένα παιδί με ιστορικό αναπνευστικών προβλημάτων ή/και αλλεργίες;

Ακούστε όλα, όσα μας είπε η κα Κορώνη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.