Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Λογαριασμοί, ενοίκια, εισπρακτικές, τράπεζες (ηχητικό)

Για τα οικονομικά μέτρα στήριξης του πληθυσμού και την απόδοσή τους εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δικηγόρος, Βαγγόπουλος Ανδρέας.

"Τα έξοδα και οι λογαριασμοί "τρέχουν", αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα, αφού πλέον αρκετοί είναι άνεργοι. Δεν υπάρχει προς το παρόν κίνδυνος για απώλεια κατοικίας κι εύχομαι να "βγούμε" σύντομα από αυτή την κατάσταση, ώστε να μην πάμε σε απρόοπτη μεταβολή συνθηκών. [...] Πιστεύω στο "ελληνικό φιλότιμο" των ιδιοκτητών αναφορικά με τα ενοίκια κατοικιών, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα καταβολής τους από τους ενοικιαστές" επισημαίνει μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο δικηγόρος Κορίνθου, Βαγγόπουλος Ανδρέας.

Από πότε ισχύει το κλείσιμο των εισπρακτικών εταιριών; Μπορούμε -νομικά- να αναβάλλουμε την πληρωμή λογαριασμών για φως, νερό, τηλέφωνο; Τι ισχύει για τις επιχειρήσεις και τι για φυσικά πρόσωπα - ιδιώτες; Βοηθούν επί της ουσίας τα μέχρι στιγμής μέτρα οικονομικής στήριξης των πολιτών, που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση;

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κ. Βαγγόπουλος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.