Συνεντευξεις

"Χωρίς αγάπη, δεν πάμε πουθενά!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε ο Στέφανος Κόκκαλης, μία μέρα πριν τη live εμφάνισή του με τη Σοφία Βόσσου στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου", την Τετάρτη 6 Απριλίου.

 

Συνθέτης, μουσικός, στιχουργός, ερμηνευτής, μαέστρος και συγγραφέας, ο Στέφανος Κόκκαλης ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των 10 ετών! Στα πλαίσια της καλλιτεχνικής του υπόστασης, φοίτησε και σε δραματική σχολή, καθώς δε θα μπορούσε, να θεωρηθεί ολοκληρωμένος καλλιτέχνης χωρίς αυτό το κομμάτι. Έχει συνθέσει μουσικές για πολλούς καλλιτέχνες του καλού τραγουδιού, το οποίο και υποστηρίζει, αλλά και διαχωρίζει από το κακό τραγούδι.

 

Πώς συναντήθηκε με τη Σοφία Βόσσου; Τι συμβαίνει, όταν ανεβαίνει στη σκηνή και παρουσιάζει το μουσικό του πρόγραμμα; Πώς επηρεάζει η σκληρή και καταθλιπτική πραγματικότητα την καλλιτεχνική του ευαισθησία και απόδοση; Τι είπε για τον Στέφανο Κόκκαλη η Ευανθία Ρεμπούτσικα; Τι έχει να μας πει για το βιβλίο του, που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα;

 

Ακούστε, όσα μας είπε! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.