Συνεντευξεις

Κορωνοϊός: Εθελοντική αιμοδοσία στο Λεβίδι και προστασία! (ηχητική)

Για την εθελοντική αιμοδοσία στο Λεβίδι και τα μέτρα ασφαλείας εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε στον "Αρκαδία 938" η φοιτήτρια Ιατρικής, Κανδαλέπα Ιωάννα.

"Όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας θα έχουν ληφθεί και δεν θα διατρέξει κανένας εθελοντής κίνδυνο! Στο εσωτερικό της αίθουσας θα βρίσκεται μόνο ένας αιμοδότης και στον εξωτερικό χώρο η αναμονή δε θα ξεπερνά τα 2 άτομα! [...] Αρχικά κι εμείς οι ίδιοι είχαμε τις ανησυχίες μας, όμως ενημερωθήκαμε και λειτουργούμε ψύχραιμα!" τόνισε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η φοιτήτρια ιατρικής και μέλος της Νεολαίας Λεβιδίου, Κανδαλέπα Ιωάννα.

Τι πρέπει να προσέξουμε, ώστε φτάνοντας στο Περιφερειακό Ιατρείο Λεβιδίου να μπορέσουμε να δώσουμε αίμα; Πόσοι συνάνθρωποί μας επωφελούνται από αυτή την κίνηση; Ποια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας, που θα ληφθούν από τους διοργανωτές, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος πιθανής μετάδοσης κορωνοϊού; Πώς ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες; Ποια είναι τα τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις συνθήκες της αιμοδοσίας στο Λεβίδι;

Ακούστε όλα, όσα μας είπε η κα. Κανδαλέπα...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.