Συνεντευξεις

Γιάννης Κωτσής: Ερχεται δύσκολη περίοδος για τους αθλητές (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γιάννης Κωτσής, επιστήμονας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Human Performance Lab και ΙD Performance, μίλησε στον Ράδιο Αρκαδία 93,8 για θέματα που αφορούν αθλητές και όχι μόνο.

"Η φυσική κατάσταση των αθλητών, θα επανέλθει ανάλογα με την δραστηριότητα που έχει ο καθένας αυτό το διάστημα της καραντίνας. Η περίοδος που έρχεται είναι πολύ δύσκολη γι' αυτούς", τόνισε ο κ. Κωτσής και είπε πως είναι αρκετά ανήσυχοι όλοι για την "επόμενη ημέρα".

Ο κ. Κωτσής αναφέρθηκε ακόμα σε διατροφικά tips καθώς και ασκήσεις που μπορούν να κάνουν σπίτι τους, άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό, ακόμα όμως και ο κόσμος που απλώς θέλει να διατηρεί καλή φυσική κατάσταση, "είναι καλό να δημιουργούμε μία διατροφική ρουτίνα μέσα στην ημέρα μας. Συγκεκριμένες ώρες στα γεύματα, καλό φαγητό σε σωστές ποσότητες", είπε χαρακτηριστικά. 

Για συμβουλές σε όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση ή ασχολούνται επαγγελματικά με κάποιο άθλημα, ο κ. Κωτσής μαζί με συναδέλφους του, δίνουν μέσω skype συμβουλές για ό,τι χρειάζεται ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

Τρόποι επικοινωνίας

Γιάννης Κωτσής: 6945372572

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παναγιώτης Μάρκου: 6989448621

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.