Συνεντευξεις

Τατούλης για "πανδημία": Λάθος το οριζόντιο "lockdown"!

Ο πρώην Περιφερειάρχης, κ. Τατούλης, βρίσκει "ανεπαρκή" τη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στον arcadia 93.8, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε "λάθος" το οριζόντιο κλείσιμο των επιχειρήσεων- και της Οικονομίας- από την Κυβέρνηση. Μάλιστα, προέβλεψε "οικονομική κατάρρευση" της χώρας, λόγω και της απόφασης αυτής από την πολιτική ηγεσία αλλά και τους ειδικούς επιστήμονες.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Τατούλης υποστήριξε, ουσιαστικά, πως οι ευπαθείς ομάδες ασφαλώς και έχουν δικαίωμα να κερδίσουν τη ζωή τους αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να υπονομεύσουν το μέλλον των νέων γενεών.. Επιπρόσθετα, ανέφερε πως η Ελλάδα δεν θ' αντιμετώπιζε, έτσι κι αλλιώς, το πρόβλημα που αντιμετώπισαν χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Κατά την άποψη του κ. Τατούλη, η πανδημία θα έπρεπε ν' αντιμετωπιστεί με "σταδιακά" μέτρα, ανάλογα με την εξάπλωσή της, όπως έκαναν άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. 

Τέλος, ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απέδωσε σε "τρομοκράτηση" των πολιτών και παραπληροφόρηση από μερίδα των ΜΜΕ την εντύπωση που δόθηκε περί "επιτυχημένης αντιμετώπισης της πανδημίας" στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ το βίντεο..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.