Συνεντευξεις

Κατσής στον 93,8: Μηδενικές κρατήσεις στα ξενοδοχεία Β. Κυνουρίας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για θέματα τουρισμού μίλησε ο Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Δημήτρης Κατσής, στον Ράδιο Αρκαδία 93,8.

O Αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Δημήτρης, μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή του Ράδιο Αρκαδία 93,8 και στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου, για θέματα καθημερινότητας, τουρισμού, εστίασης και πολιτικής προστασίας του δήμου.


Δείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος της συνέντευξης 


Τουρισμός

Ο τουρισμός θα είναι κυρίως εσωτερικός, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τους επιχειρηματίες και τους ξενοδόχους, αφού οι κρατήσεις για τον Ιούλιο είναι μηδενικές, όπως δήλωσε ο κ. Κατσής. Ο κορωνοϊός επηρέασε αρνητικά τα πράγματα, με αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις να μην καταφέρουν να ανοίξουν ή και άλλες να υπολειτουργούν. "Γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω", ήταν το σχόλιο του κ. Κατσή.

Ο στόχος της δημοτικής αρχής, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος είναι να προσελκύει κόσμο η Βόρεια Κυνουρία όλο τον χρόνο και στα ορεινά αλλά και στο παράλιο. 

 

Εστίαση 

Ως επιχειρηματίας, ο κ. Κατσής, μίλησε για την εστίαση και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων μετά τον κορωνοϊό, μάλιστα δήλωσε πως έλεγχοι γίνονται σχεδόν κάθε Σάββατο και τα αποτελέσματα έχουν δείξει πως όλοι υπακούν και τηρούν τους κανονισμούς.

"Δεν υπάρχει έντονος συνωστισμός σε παραλίες και καταστήματα", τόνισε ο κ. Κατσης.

 

Γαλάζιες σημαίες 

Για άλλη μία χρονιά το παράλιο Άστρος απέσπασε τέσσερις γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες του.

Πιο συγκεκριμένα οι παραλίες που "ξεχώρισαν" ήταν:

  • Άγιος Ανδρέας-Μύλος
  • Ατσίγγανος
  • Καλλιστώ
  • Ξηροπήγαδο

 

Ακούστε το δεύτερο μέρος από τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Δημήτρη Κατσή...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.