Αποψεις

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει "χορτάσει" από..συγχαρητήρια!

Σίγουρα είναι θεμιτό να συγχαίρει ο Δήμος Τρίπολης και ο κ. Δήμαρχος την ομάδα του Αστέρα για τις επιτυχίες του αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει και έμπρακτη εκδήλωση στήριξης απέναντι του..

 

Οι ανακοινώσεις και οι δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνηθίζονται σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά μερικές φορές προκαλούν ειρωνικά μειδιάματα.

 

Ο κ. Δήμαρχος έγραψε στο facebook χθες, 6 Μαΐου 2018, τα εξής:

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση, στους φιλάθλους αλλά και σε όλους εκείνους που στήριξαν την ομάδα.

Για άλλη μια φορά, ο Αστέρας θα λάμψει στα σαλόνια της Ευρώπης!!

 

Τα "σαλόνια" της Ευρώπης, στα οποία έχει λάμψει επανειλημμένα ο Αστέρας Τρίπολης, είναι σίγουρο πως δεν περιλαμβάνουν τα.."αλώνια" που περιβάλουν το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την έδρα δηλαδή που φιλοξενούνται και οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ομάδας της Τρίπολης.

 

Πρόσφατα, σε συνέντευξή του στον arcadia 938, o ένας από τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, ο κ. Καϋμενάκης, είχε αναφέρει πως θα έπρεπε να αισθάνονται ντροπή οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες για το γεγονός πως μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι "αναγκασμένοι", ερχόμενοι στην Τρίπολη, ν' αντικρίζουν το θλιβερό θέαμα που προσφέρει η περιοχή γύρω από το γήπεδο του Αστέρα, αλλά και οι είσοδοι της Τρίπολης για παράδειγμα..

 

Σήμερα, 7 Μαΐου, ο Δήμος Τρίπολης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Τα Συγχαρητήριά μας σε όλη την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τη Διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, για την κατάκτηση της 5ης θέσης και την πρόκρισή του στο Europa League, μια πρόκριση που μας γεμίζει υπερηφάνεια για το μέλλον του αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Στο άκουσμα της μεγάλης αυτής διάκρισης, πανηγυρίσαμε όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας και η Τρίπολη φωταγωγήθηκε και υποδέχτηκε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης που με την επιβλητική παρουσία της μας υπενθύμισε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Και σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε όλοι δίπλα σας!!

Καλή επιτυχία!

 

Καλή η "φωταγώγηση"- όχι όλης της πόλης βέβαια, εκεί όπου υπάρχει φωτισμός, άλλο θέμα αυτό-, καλή η "υπερηφάνεια", καλές οι θεωρητικές, τυπικές "ατάκες" τύπου "Θα είμαστε όλοι δίπλα σας", αλλά να το δούμε και στην πράξη αυτό..

 

Οι πολιτικοί συνηθίζουν να μοιράζουν απλόχερα συγχαρητήρια και αφηρημένες υποσχέσεις αλλά, επί του πρακτέου, είθισται να εφευρίσκουν δικαιολογίες και να δηλώνουν αδυναμία ως προς την επίλυση βασικών προβλημάτων που ταλανίζουν  το χώρο του αρκαδικού αθλητισμού εν γένει-όχι μόνο τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Επιβεβλημένες είναι οι, επικοινωνιακού τύπου, δηλώσεις αλλά, σε τελική ανάλυση, δεν έχει έλλειμμα ο Αστέρας Τρίπολης από εκδηλώσεις θαυμασμού απέναντί του.

 

Αντίθετα, έχει, σε κάθε περίπτωση, έλλειμμα από έμπρακτες κινήσεις στήριξής του, κινήσεις που κοστίζουν ελάχιστα και μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ όχι μόνο την εικόνα της πόλης αλλά και την εικόνα των ίδιων των "αρχόντων" της..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.