Αποψεις

Περιφέρεια: Σε πολιτική "limbo" * o Παναγιώτης Νίκας

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βρίσκεται μπροστά σ' εμφανή πολιτικά "αδιέξοδα"

Μπορεί να "επαφίεται" στην, μηδαμινή έως ανύπαρκτη, "εμπλοκή" του κοινού στα τεκταινόμενα της Περιφερειακής Αρχής, μπορεί να επιμένει σε μια μονομερή αντιμετώπιση της επικοινωνιακής διαχείρισης των ζητημάτων που ταλανίζουν τους Πελοποννήσιους, αλλά, δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι....πραγματικότητα!

Δυστυχώς, για όλους εμάς που μένουμε στην "Παλαιά Ελλάδα", ο κ. Νίκας, γεγονός που φάνηκε περίτρανα και κατά την χθεσινή συνεδρίαση- Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022- του Περιφερειακού Συμβουλίου, φείδεται λύσεων, ακόμα και ως προς την πλήρωση θεσμικών, έμμισθων θέσεων!

Εξού και η "αδυναμία" του ν' ανακοινώσει τους νέους Αντιπεριφερειάρχες και τα, εξ' ορισμού, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Όντας συνηθισμένος σ' ένα είδος "πολιτικής", επιμένει να θεωρεί πως είναι αρκούντως "προστατευμένος" μέσω ενός πλέγματος παραγόντων που, επί της ουσίας, δεν μπορεί, επ' ουδενί, να καθορίσει ή να επηρεάσει καν...

Και αυτό, τελικά  είναι το πλέον δυσάρεστο γεγονός για τους πολίτες της Πελοποννήσου: Να συνειδητοποιούν πως επικεφαλής της Περιφερειακής Αρχής είναι ένας πολιτικός ταγός που δεν επιδιώκει τίποτε άλλο παρά μόνο την παρελκυστική του "επιβίωση" μεταξύ των "υψηλών κλιμακίων" της πολιτικής ζωής, όντας πεπεισμένος πως δεν είναι "φτιαγμένος" για κάτι περαιτέρω.

Και, μάλιστα, την ίδια στιγμή, ν' αποδεικνύεται και "αγνώμων" ή, για να είμαστε πιο...δίκαιοι, "κακός εκτιμητής" της προσφοράς συγκεκριμένων στελεχών....

 

* limbo: Tόπος λησμονημένων ανθρώπων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.