Αποψεις

"Διάλεξε" σου λένε γ... τη ζυγαριά μου!

Όσοι βαριέστε τη ρουτίνα και θέλετε συμπυκνωμένη δράση, ένταση, πλοκή, καυγάδες, απαντήσεις σε... υπαρξιακά ερωτήματα, τότε να παρακολουθείτε ΟΛΑ τα Δημοτικά Συμβούλια στην Τρίπολη! Μόνο συμπέρασμα μην προσπαθήσετε να βγάλετε, γιατί είναι αδύνατον!

 

Για παράδειγμα:

"Πέρυσι η συναυλία του Μαρκόπουλου στοίχισε 11.000 ευρώ ενώ η φετινή εκδήλωση φτάνει πάνω από τις 16.000", είπε ο Γιάννης Σμυρνιώτης! Και σκέφτεται ο Τριπολιτσιώτης: "Ρε μήπως έχει δίκιο ο πρώην Δήμαρχος"; Πόσο πάει την ώρα ο Μαρκόπουλος και πόσο ο διευθυντής ορχήστρας Θόδωρος Λεμπέσης; Τα βάζει στη ζυγαριά και συμπέρασμα μηδέν!

Έρχονται μετά πιο χειροπιαστά πράγματα που αφορούν το φωτισμό και τον ήχο: "Πέρυσι 9.000, φέτος 13.000", σημείωσε ο Σμυρνιώτης. Και εκεί που σιγουρεύεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά με τις επιλογές του Δήμου, έρχεται η απάντηση: "Μα πληρώνουμε ήχο και φωτισμό για 2 μέρες". Και ξαναβγάζεις τη ζυγαριά!

Και το πράγμα γίνεται ακόμα πιο τραγικό, γελοίο, απίστευτα τρελό, όταν στη ζυγαριά καλείσαι να βάλεις από τη μία τις εκδηλώσεις και από την άλλη τα αντιπλημμυρικά έργα: "Διάλεξε", σου λένε! "Μα πρέπει να διαλέξω;", αναρωτιέσαι ακούγοντας τις φωνές Τζιούμη και Τσιαμούλου για τα 30.000 που θα δώσουμε όλοι εμείς για τη γιορτή.

"Δεν πληρώνω όσα μου ζητάνε; Δε δικαιούμαι να ζω αξιοπρεπώς εγώ και τα παιδιά μου", είναι οι τελευταίες ερωτήσεις προς τον εαυτό σου, περιμένοντας μάταια απάντηση. Συμπέρασμα μηδέν, πλεόνασμα έντασης, έλλειμμα αισθήματος δικαίου για τον καθένα μας! Γαμώ τη ζυγαριά μου!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.