Αθλητικα

Μποροβήλος: "Πρωτάθλημα, υπομονή και θα δείτε"

Ο Γιώργος Μποροβήλος παραχώρησε συνέντευξη στο Sport24.gr και μίλησε από όλα τα πόστα που έχει υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

 

 

Ως πρόεδρος του Αστέρα, της Super League, ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά και ως πρώην διαιτητής, φέρνοντας στο μυαλό του βιώματα από το παρελθόν. 

 

Για τον Αστέρα δεν έκρυψε το μεγάλο στόχο: "Έχω μια ομάδα που είναι ο Αστέρας Τρίπολης και έχει τεράστιες φιλοδοξίες. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια μετέχει στην Ευρώπη, έχει έναν τελικό Κυπέλλου, έχει δυο συμμετοχές στο Europa League. Είναι ομάδα που σας διαβεβαιώ ότι έχει ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Τα επόμενα χρόνια, οι φιλοδοξίες μας είναι προς το ταβάνι". 

 

Όπου "ταβάνι" η κορυφή της βαθμολογίας; "Θα με πείτε γραφικό, αλλά ναι. Στο εγγύς μέλλον, έχουμε ως στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ακούγεται γραφικό, αλλά... υπομονή".

 

Ο Μποροβήλος αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τη διαμαρτυρία του Αστέρα για τη διαιτησία μέχρι και στον Πρωθυπουργό, αλλά μίλησε και για θεσμικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου προτείνοντας λύσεις. 

 

Διαβάστε αναλυτικά την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προέδρου του Αστέρα στο Sport24.gr. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.