Αθλητικα

Στον Β’ γύρο η νίκη!

Ο Παναργειακός μπορεί να προηγήθηκε με τον Νικλητσιώτη στο 39', ο Κώτσιρας όμως σκόραρε για τον Παναρκαδικό στο 74' και οδήγησε το ντέρμπι στην ισοπαλία. Δύναμη, πάθος και μονομαχίες στο ματς της αγωνιστικής!

 

Ένα ντέρμπι αρχίζει από την ισοπαλία και έτσι έμελλε να γίνει και σε αυτό του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Παναρκαδικός θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και με σουτ του Τσόφλιου στο 2ο λεπτό έδειξε πως θα παλέψει για τη νίκη. Ο Παναργειακός από την άλλη, ήθελε στην έδρα του να αποδείξει πως έχει τον πρώτο λόγο και προχώρησε σε συνεχή πίεση με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά.

 

Στο 39' όμως ο Νικλητσιώτης βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με σουτ και οδήγησε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της αποτέλεσμα. 

 

Ο Παναρκαδικός ήταν δεδομένο πως θα εμφανιζόταν στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει στο γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα και η ομάδα του Αργους δεν θα άφηνε, έτσι εύκολα, τη νίκη. 

 

Οι γηπεδούχοι είχαν μία φλύαρη υπεροχή με το Τριφύλλι να έχει την ουσία μιας και ο Κώτσιρας στο 74' έφτασε στο γκολ, πέτυχε το τέταρτο προσωπικό τέρμα στην κατηγορία και έκανε το 1-1 για τον Παναρκαδικό.

 

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με τον Παναργειακό να φτάνει τους 23 βαθμούς και τον Παναρκαδικό τους 18. 

 

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Αργους με περίπου 60 φιλάθλους του Παναρκαδικού να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Αντωνόπουλου.   

 

Παναργειακός: Κόκαλης, Ρότα, Κολάρας, Παπαϊωάννου (Καρέλης), Παπαστεργιανός, Κατιάσσα, Νικλητσιώτης (Σταθάκης), Λουμπαρδέας, Δρακάκης, Γκίβο (Πούτσης), Μαρίνου

Πάγκος: Πούτσης, Καρέλης, Χαρίτος, Πνευματικός, Καρούτης, Μανουσάκης, Σταθάκης

 

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης (Σαλαπάτας), Δήμος (Σταθουλόπουλος), Τσόφλιος (Χρήστου), Καδάς, Κώτσιρας

Πάγκος: Αρώνης, Ασεν, Σαλαπάτας, Μάνος, Σταθουλόπουλος, Μέλλος, Χρήστου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.