Αθλητικα

Ανακοίνωση της Περιφέρειας για τον ΑΣΤΕΡΑ

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας για την συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στον Αρκαδία 93.8.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ που μίλησε για "ειλικρινείς προτάσεις" και ΕΔΩ τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον Αρκαδία 93.8.

 

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Περιφέρειας

«Στρατηγικός μας στόχος είναι η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, όπως άλλωστε επιτάσσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93,8 την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η πρότασή μου για ένα γήπεδο – κόσμημα που λείπει από την Τρίπολη και την Πελοπόννησο, με σύγχρονες υποδομές που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες». 

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ζήτησε να αποσυρθεί καθώς «βρίθει από ανακρίβειες», απηύθυνε για μια ακόμη φορά κάλεσμα στους παράγοντες της ομάδας για μια ξεκάθαρη υψηλού επιπέδου συνεργασία με όλους τους θεσμούς και φορείς, «ώστε να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γήπεδο, αλλά και οι προϋποθέσεις ώστε να βελτιωθεί το προφίλ και οι ανάγκες του Αστέρα, που μας κάνει περήφανους ως Τριπολιτσιώτες και Πελοποννησίους». 

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι πλανώνται «όσοι υιοθετούν τραμπουκισμούς ή νομίζουν ότι επειδή διαθέτουν χρήματα μπορούν να χειραγωγούν τους πολίτες. Οι Τριπολιτσιώτες έχουν αποδείξει ότι είναι περήφανοι και ότι δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές». 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε ακόμη στη συνεχή συνδρομή του προς τον Αστέρα Τρίπολης ως βουλευτής στο παρελθόν, αλλά και στις άμεσες ενέργειες της Περιφέρειας και την ανάληψη του κόστους για την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων (2η είσοδος – έξοδος του γηπέδου) για την πιστοποίηση του Αστέρα Τρίπολης σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

«Είμαστε συνεχώς παρόντες για την πόλη και τους πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης και, αφού χαρακτήρισε τον αθλητισμό συνώνυμο του πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι η Περιφερειακή αρχή οραματίζεται τη δημιουργία μεγάλων αθλητικών κέντρων στην Καλαμάτα, την Τρίπολη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.