Αθλητικα

Ακόμα "κουνιέται" το δοκάρι!

Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές σκαρφίζεται διάφορες πλάκες. Οπως αυτή στη Λεωφόρο. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουρμπέλης κόντεψε να σπάσει το οριζόντιο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Καλτσάς σκόραρε για το τελικό 2-0.  

 

 

Το θετικό αποτέλεσμα ξέφυγε μέσα από τα χέρια του Αστέρα για λίγους πόντους. Στο δοκάρι του Κουρμπέλη όπως είπαμε ή στην κεφαλιά του Σανκαρέ όταν το σκορ ήταν στο 0-0 ή στο τετ α τετ του Γιάννου στο 1-0. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι αγώνες, όταν αναμετρώνται ομάδες με παρόμοιες αγωνιστικά χαρακτηριστικά, κρίνονται από τις λεπτομέρειες. Το βάζεις, κερδίζεις. Δεν το βάζεις; Χάνεις! Αυτό το δεύτερο συνέβη στον Αστέρα στη Λεωφόρο. 

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πήρε μια "κρύα" νίκη κεκλεισμένων των θυρών, διότι αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, τη στιγμή που η ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο στις δικές του. 

 

 

 

Για το πρώτο ημίχρονο, δεν χρειάζεται καν να γίνει λόγος. Από δύο τελικές είχαν οι δύο ομάδες και αυτές στην ουσία στο... πουθενά. Κατά τα άλλα ισορροπημένο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειχναν να έχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. 

 

 

 

Παιχνίδι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ δραστήριος στο ξεκίνημα και να χάνει την πιο σημαντική ευκαιρία με τον Καλτσά στο 53` (τον σταμάτησε ο Μπαντής). Τον Αστέρα από το 60' και μετά τον ισορροπεί και να χάνει τη δική του στιγμή στο παιχνίδι, με την άστοχη κεφαλιά του Σανκαρέ μέσα από τη μικρή περιοχή (πραγματικά άχαστο). 

 

 

 

Και τελικά τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο 72` με τον Καρέλη, σε σημείο που το παιχνίδι είναι πια ισορροπημένο και τρία λεπτά μετά την αλλαγή σχήματος από τον Στάικο Βεργέτη, με τον Αλόκο να μπαίνει και να παίζει πια η ομάδα με τρεις στην άμυνα. 

 

 

 

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε κάτι σαν... ροντέο. Με τον Αστέρα να παλεύει για την ισοφάριση και να την πλησιάζει πάρα πολύ σε δύο περιπτώσεις. Με τον Στιλ στο 76` να σταματά το τετ α τετ του Γιάννου. Και τον Κουρμπέλη στο 90`+1` να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά που επιχείρησε. 

 

 

 

Τα υπόλοιπα ήταν απλώς η επιβεβαίωση του νόμου του ποδοσφαίρου. Αφού δεν έγινε το 1-1 και με όλο τον Αστέρα να πιέζει πια για το γκολ, ο Καλτσάς έκανε το 2-0 και τελείωσε τον αγώνα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.