Αθλητικα

Μετράει αντίστροφα ο Μπερτόγλιο!

Ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή (10,1, 17:15) στο Αγρίνιο. Ποια είναι τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

 

 

Ο Στάικος Βεργέτης μετράει απουσίες για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μπερτόγλιο θα λείψει και από αυτό το παιχνίδι, αλλά πλέον άρχισε να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Στην προπόνηση της Παρασκευής (8/1) πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. 

 

Εκτός έχουν τεθεί και οι Δημούτσος, Ντουντού, οι οποίοι έκαναν θεραπεία, όπως και ο Κοσίτσκι. 

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας με κοντρόλ, πάσα και επιτάχυνση. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πρέσινγκ. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης έγινε χωρισμός των ποδοσφαιριστών σε γκρουπ και ακολούθησαν τακτική και σουτ.

 

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί το Σάββατο (9/1), παραμονή του αγώνα, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο.  

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.