Αθλητικα

Αυτό το κάτι που λείπει!

Στο ποδόσφαιρο δεν αρκεί ο κόπος. Πρέπει να έχεις και τον τρόπο. Ο Αστέρας δεν τον είχε και γνώρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

 

 

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες τους και τον Αστέρα να βρίσκει απάντηση μόνο στο πρώτο από τα δύο, να αντιδρά καθυστερημένα και τελικά να μην προλαβαίνει να φτάσει στην ισοφάριση. 

 

Το γκολ του Ρουσκουγιέδα στο 52` (από εκπληκτική ασίστ του Βιγιαφάνιες) βρήκε απάντηση από τον Γιάννου στο 63`. Ωστόσο, σε εκείνο από τον Παπάζογλου στο 72` η απάντηση δεν ήταν πλέον γκολ, αλλά μια τριπλή χαμένη ευκαιρία στο 87`, με Γιάννου και Τσοκάνη. 

 

Το γκολ δεν ήρθε, η ήττα έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αστέρας έχασε και πάλι έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Σε ένα ματς που είχε ευκαιρία από τα 56 δευτερόλεπτα (εκπληκτική επέμβαση του Κυριακίδη στον Γιάννου), έναν Μπαντή να σταματά ό,τι μπορούσε (κυρίως τον Πάουλο στο 26` και το φάουλ του Βιγιαφάνιες στο 68` με τη βοήθεια του δοκαριού) και τελικά κρίθηκε στην αδράνεια της ομάδας του Στάικου Βεργέτη. 

 

Πιθανότατα και στις ελάχιστες επιλογές που υπήρχαν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, για να αλλάξει μορφή ένας αγώνας στον οποίο ο Αστέρας βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά στο σκορ. Σε κάθε περίπτωση, για ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και ποδοσφαιρική ομορφιά, η ομάδα της Τρίπολης επιβεβαίωσε ότι σε ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες, κάτι λείπει που θα κάνει τη διαφορά υπέρ της! 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.