Αθλητικα

Ντεμπούτο υποσχέσεων!

Ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς πήρε φανέλα βασικού, σκόραρε στο 3-0 του Αστέρα απέναντι στη Λάρισα και άφησε υποσχέσεις για τη δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πανέμορφο τέρμα από Μάσα.

 

Το παιχνίδι με την Λάρισα ήταν ο ορισμός του διαδικαστικού μετά το 3-0 του Αστέρα στο πρώτο παιχνίδι μέσα στο AEL FC Arena. Και με την πειραματική 11άδα ευκαιριών που παρέταξε ο Στάικος Βεργέτης, τα μόνα συμπεράσματα που μπορούσαν να βγουν αφορούσαν την ατομική εμφάνιση των "κιτρινομπλέ" και όχι φυσικά τη συνολική απόδοση μιας ομάδας που δεν θα μπορούσε να έχει συνοχή.

 

Παράλληλα, το όνομα του Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς στο αρχικό σχήμα αναπόφευκτα τράβηξε όλο το ενδιαφέρον. Και ο Σέρβος με το "καλημέρα" στο ντεμπούτο του, έδειξε γιατί φέτος είναι η χρονιά του. Εξαιρετικό στοπάρισμα με το αριστερό από τα δεξιά, αποφυγή αντιπάλου, είσοδος στην περιοχή και υποδειγματικό τελείωμα πάλι με το αριστερό για το 1-0 στο 13'.

 

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συνέχισε με διάθεση σε όλο το πρώτο μέρος, εκτελώντας πολύ καλά και τις στημένες φάσεις, σε μία θέση που "πονά" φέτος πάρα πολύ ο Αστέρας. Αντίστοιχα, από την απέναντι μεριά (αριστερά), ο Μούκαμ έπιασε και αυτός πολύ καλή απόδοση και ανταμείφθηκε στο 28' όταν γύρισε στον Χαμντανί που βρέθηκε στην περιοχή εκτελώντας με τη μία για το 2-0.

 

Στην επανάληψη ο Στανισάβλιεβιτς βγήκε σχετικά νωρίς (58'), καθώς αφού έδειξε σε αγωνιστική ετοιμότητα, υπολογίζεται λογικά ως βασικός και με την Καλλονή. Στη θέση του πέρασε ο Μάσα που έπαιξε για πρώτη φορά μετά το εορταστικό του παράπτωμα. Έδειξε διάθεση και επιτέλους δεν έχασε τετ-α-τετ, σκοράροντας στο 85' με υπέροχο πλασέ για το 3-0.

 

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο νεαρός Γκρόσιος (αντί του Παπαδόπουλου), ενώ οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν στα αριστερά της άμυνας (Παντελιάδης αντί Γιαννούλη). Ο Αστέρας είχε και την υπεροχή στην επανάληψη και με το τελικό 3-0 σφράγισε και τυπικά την είσοδο στην 8άδα του Κυπέλλου, με συνολικό σκορ 6-0 απέναντι στους βυσσινί.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.