Αθλητικα

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Σάββα Παντελίδη

Με την προπόνηση του Σαββάτου (16/12) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΣΤΕΡΑ για την αναμέτρηση της Κυριακής (17/12, 17:15, Arcadia93.8) απέναντι στον Παναιτωλικό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

Μέσα στην εβδομάδα οι Αρκάδες προπονήθηκαν σκληρά καθώς η ομάδα δεν έκανε προετοιμασία μόνο για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά και για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο την Τετάρτη (20/12).

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον τεχνικό του ΑΣΤΕΡΑ καθώς ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες όχι μόνο του ΑΣΤΕΡΑ αλλά και της Super League, ο Νίκος Καλτσάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

 

Γι'αυτό το λόγο ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής. Το τοπίο πάντως θα ξεκαθαρίσει μετά και την αυριανή (16/12) προπόνηση μετά το πέρας της οποίας ο Παντελίδης θα ανακοινώσει την αποστολή του ΑΣΤΕΡΑ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.