Αθλητικα

Στην Λαμία για να συνεχίσει το σερί του ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Το βράδυ της Κυριακής θα ολοκληρωθεί η 18η αγωνιστική της Super League καθώς ο αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στην Λαμία που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα, θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/01, 17:15).

 

H αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στα Χανιά με τον ουραγό της βαθμολογίας Πλατανιά να υποδέχεται τον Λεβαδειακό σ'ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για τους Κρητικούς.

 

Αργότερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο Απόστολος Νικολαϊδής και θέλει να επιστρέψει στις νίκες ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στην Λάρισα με την ΑΕΚ να πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ για να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη θέση.

 

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης στην Τούμπα ενώ το απόγευμα στις θα διεξαχθούν ταυτόχρονα 3 αναμετρήσεις.

 

O ΑΣΤΕΡΑΣ που αγνοεί την ήττα εδώ και 8 παιχνίδια ταξιδεύει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο την κατάκτηση της νίκης την ίδια ώρα που ο "συνδιεκδικητής" του για την 5η θέση Πανιώνιος ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να παίξει με τον Παναιτωλικό που προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί του Ατρόμητου.

 

Ενας Ατρόμητος ο οποίος δοκιμάζεται στους "Ζωσιμάδες" απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ το πρόγραμμα κλείνει με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Ξάνθη.

 

Σάββατο, 20/1 

Πλατανιάς-Λεβαδειακός (15:00) 

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (17:15) 

ΑΕΛ-ΑΕΚ (19:30) 

 

Κυριακή, 21/1 

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (15:00) 

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (17:15)

Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15) 

Λαμία-AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15) 

Ολυμπιακός-Ξάνθη (19:30) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.