Αθλητικα

Αρέσει ο Τόρες στον Αστέρα! (VIDEOS)

Η αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από τον Αστέρα επιβεβαίωσε το μεταγραφικό πλάνο. Την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής. Ο Νταβίντ Τόρες αρέσει στην ομάδα, δείτε ποια είναι τα δεδομένα για τον ποδοσφαιριστή. 

 

Ο ποδοσφαιριστής, που για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Super League με τη φανέλα του Πλατανιά, έχει μπει στο "μάτι" των ανθρώπων του Αστέρα, αφού είναι μια περίπτωση αφενός καλή σε αγωνιστικό επίπεδο, αφετέρου εφαρμόσιμη. 

 

Ο Τόρες φέτος αγωνίζεται στην Αλαβές, με την οποία πάντως δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Για την ακρίβεια, έχει αγωνιστεί δύο φορές στο πρωτάθλημα Ισπανίας και δύο στο Κύπελλο, χωρίς να έχει σκοράρει. 

 

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, όμως, η παρουσία του με την ομάδα του Πλατανιά ήταν εξαιρετική. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, σκοράροντας 11 γκολ. Μάλιστα, την ίδια χρονιά είχε σκοράρει και στη μοναδική συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας. Ενώ πέρυσι είχε 28 συμμετοχές στην Super League με 6 γκολ και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο. 

 

Ο Αστέρας, λοιπόν, είχε βάλει στο "κάδρο" του τον Τόρες από τότε που αγωνιζόταν στον Πλατανιά. Τού άρεσε από τότε και τώρα ίσως έφτασε η ώρα να τον ντύσει στα "κιτρινομπλέ". Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις. Πιθανότατα θετικές. 

 

Ο Τόρες είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου 1986 (29 ετών) και έχει ύψος 1.83μ. Μάλιστα, είχε έρθει με γεμάτη χρονιά και στον Πλατανιά, αφού την περίοδο 2012-2013 σε 40 παιχνίδια με την Ντεπορτίβο Αλκογιάνο είχε σκοράρει 14 τέρματα. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Θουέτα και στην Αλμπαθέτε, επίσης με συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. 

 

Ο Αστέρας, λοιπόν, φαίνεται να προχωρά την περίπτωση του ισπανού επιθετικού, για να ενισχύσει την επιθετική του λειτουργία. Χορτάστε γκολ του Τόρες από δύο video. Στο ένα με τη φανέλα του Πλατανιά και στο άλλο με εκείνη της Αλκογιάνο. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.