Αθλητικα

Απονομή μεταλλίων σε αθλητές που διακρίθηκαν πανελλαδικά (photos)

Απονομή μεταλλίων στους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους πανελλαδικούς αγώνες τένις, κατηγορίας Ε2, που διεξήχθησαν στην Τρίπολη και στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης, από 2 έως 7 Φεβρουαρίου.

O Aντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, έδωσε το παρών στην απονομή μεταλλίων και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 

"Κάθε αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη μας, προσφέρει και σε τουριστικό επίπεδο, αφού αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός και η αρκαδική πρωτεύουσα έχει αποδείξει πως και σε αυτό το κομμάτι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν και γενικότερα πήραν μέρος στους αγώνες, συγχαρητήρια και στο ΣΑΤ για την άψογη διοργάνωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.