Αθλητικα

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Το Ναύπλιο τρέχει με "Όραμα Ελπίδας"

Το Ναύπλιο μέσα από τη διοργάνωση του Μαραθωνίου στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τους σκοπούς του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ". 

Ο δήμος ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και τον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας. Στόχος όλων μας είναι η πόλη μας να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε ευαισθησία και εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να μην χάνεται ούτε ένας ασθενής γιατί δεν βρίσκεται για αυτόν ένας συμβατός δότης.

Την Κυριακή από την έναρξη του Μαραθωνίου στις 8.00 στο περίπτερο του Συλλόγου μπροστά στο Δημαρχείο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές. 

"Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή! Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!", είναι το σύνθημα του φετινού Μαραθωνίου Ναυπλίου. Μην λείψει κανένας!

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.