Αθλητικα

Ποδηλατική βόλτα στην Τρίπολη

Την Κυριακή και ώρα 18:00 με σημείο συνάντησης το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική βόλτα στην Τρίπολη.

O Δήμαρχος Τρίπολης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου στην Τρίπολη.

"Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου που θεσμοθετήθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες από τα κράτη – μέλη του ΟΗΕ, για την επίτευξη των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και την ανάδειξη του ποδηλάτου ως ένα ευχάριστα απλό και περιβαλλοντικά βιώσιμο μέσο μετακίνησης προσιτό σε όλους μας, συμμετέχουμε και εμείς, σε μια πρώτη ποδηλατική βόλτα στην Τρίπολη για μικρούς και μεγάλους, για οικογένειες, για παρέες και φίλους, ώστε να αγαπήσουμε όλοι το ποδήλατο όχι μόνο ως μέσο μετακίνησης αλλά κυρίως ως τρόπο ζωής!

Σήμερα 3 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 με σημείο συνάντησης το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, ας χαρούμε όλοι μαζί την ποδηλατική βόλτα στην πόλη μας και ας ξεκινήσουμε μια προσπάθεια ένταξης του ποδηλάτου στις καθημερινές μας μετακινήσεις, στην ψυχαγωγία μας, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Διοργάνωση: ΚοινΣΕπ Πράσινες Διαδρομές

Στην ποδηλατική βόλτα συμμετέχουν: AEK Tρίπολης, Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, Παναθλητικός Όμιλος Τρίπολης.

Με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Πάρνωνα ΑΕ

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.