Νέα αναβολή στην Γ' Εθνική

Ούτε αυτή την Κυριακή (7/2) θα γίνουν αγώνες για την Γ' Εθνική. Η αγωνιστική μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή (14/2).
Οπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αναβάλλεται εκ νέου η αγωνιστική δράση (όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα), λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που δημιουργούν προβλήματα στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Ο Παναρκαδικός, λοιπόν, δεν θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή (7/2) τον ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο αγώνας μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή (14/2), εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές".
Σχόλια