Αθλητικα

Καββαδάς: "Εμείς ορίζουμε την τύχη μας"

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στο arcadikosbc για τον "τελικό" με τον Κολοσσό Ρόδου και για την προσπάθεια του Αρκαδικού για παραμονή στην κατηγορία: "Εμείς ορίζουμε την τύχη μας". 

 

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

"Είμαστε σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες προσθήκες η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από "τελικός" για εμάς. Ξέρουμε πως βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, όμως εμείς ορίζουμε την τύχη μας"

 

Για τον Κολοσσό: "Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλά δουλεμένο. Ο Κολοσσός είναι χρόνια στην BASKET LEAGUE και ξέρει πως να χειριστεί τέτοια παιχνίδια, ωστόσο η θέληση στο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρόλο. Έτσι και για εμάς, η ανάγκη και αν θέλετε το ένστικτο της επιβίωσης θα δουλέψει και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη".

 

Για τον κόσμο: "Όμως για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να πω πως σε κάθε παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και κάτι αντίστοιχο και ακόμα πιο "δυνατό" θα πρέπει να γίνει και με τον Κολοσσό. Είναι ένας "τελικός" για εμάς και ο κάθε ένας που θα έρθει στο γήπεδο θα έχει μερίδιο στον αγώνα. Με την φωνή του, τον παλμό του, να γίνει ο έκτος παίκτης μας και να μας βοηθήσει. Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΚ". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.