Αθλητικα

Βράβευση του ΔΙΟΜΗΔΗ στο Περιφερειακό Συμβούλιο

"Απόδειξη διαφορετικής αντίληψης στην Πελοπόννησο οι επιτυχίες του Διομήδη", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

 

 

"Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να βραβεύσει την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών μας για την προαγωγή του πολιτισμού και την προώθηση των καλών πρακτικών στην Περιφέρειά μας" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016, και σημείωσε ότι "θα πρέπει να βρει μιμητές σε όλη την επικράτεια". 

 

Ο Πέτρος Τατούλης αφού χαρακτήρισε αξιέπαινο το μόχθο και τον κόπο των ανθρώπων του Διομήδη, καθώς είναι "άνθρωποι που αψηφούν τις αντιξοότητες των καιρών και συμπορεύονται με συλλογική προσπάθεια, αναδεικνύοντας την ικανότητα να μετατρέπουν τη δυσκολία σε επιτυχία και χαρά" δήλωσε ότι ο σύλλογος έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις, έχει δείξει ωστόσο αξιοθαύμαστη θέληση για ανάκαμψη, παρά τις σημαντικές απώλειες στελεχών και τιμά την Πελοπόννησο. 

 

Στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης το Συμβούλιο, "έχουμε πάρει αποφάσεις για την ενίσχυση του αθλητισμού στην Πελοπόννησο, δυστυχώς όμως υπάρχει μια μιζέρια, που δεν μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά και διοικητικά προβλήματα και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο". 

 

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε τέλος ότι οι επιτυχίες των ομάδων και των αθλητών της Πελοποννήσου αποτελούν απόδειξη, ότι στην Πελοπόννησο υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη, η οποία τεκμηριώνεται σε έναν πολιτικό φιλελευθερισμό και όχι σε ένα πολιτικό κανιβαλισμό.  

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.