Αθλητικα

Ολοι μαζί με μια φωνή!

Από σήμερα Τετάρτη (24/2) κυκλοφορούν τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα του Αρκαδικού με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (27/2, 17:00) στο ΔΑΚ Τρίπολης. Να σημειωθεί ότι για λόγους ασφαλείας τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. 

 

Ο Αρκαδικός καλεί τον κόσμο να γεμίσει για ακόμη μία φορά το κλειστό και να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη σε αυτή τη "μάχη" μάς χρειάζονται όλους εκεί! 

 

Αναλυτικά: 

"Η 'μάχη' της παραμονής φουντώνει για τα καλά και η διοίκηση του Αρκαδικού καλεί τον κόσμο να κάνει για μια ακόμα φορά το ΔΑΚ Τρίπολης μια 'καυτή' έδρα που θα σπρώξει την ομάδα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. 

 

Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του σταδίου.  

Τετάρτη (24/2)-Παρασκευή (26/2): 18:00-20:00

 

Τιμές: Γενική είσοδος 15€, vip 25€, παιδικές θέσεις 10€ (περιορισμένες θέσεις). 

 

Τονίζεται πως τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης (Σάββατο 27/2) για λόγους ασφαλείας.

 

Θυμίζουμε πως με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Αρκαδικός ενημερώνει τους φίλαθλους ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας (διαβατήριο ή στρατιωτική ταυτότητα ή άδεια παραμονής) καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.