Αθλητικα

Ζητείται θαύμα...

Ο Αστέρας ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας και πλέον μόνο με ένα θαύμα μπορεί να βρεθεί στα πλέι-οφ. 

 

 

Δύο γκολ του Ερνάνι, από ένα στις αρχές του κάθε ημιχρόνου "πλήγωσαν" τον Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ηττήθηκε με 2-1 και πλέον δεν κρατά την τύχη στα χέρια της από την 7η θέση στην οποία έπεσε. Και όμως, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τελείως διαφορετικά αν οι "κιτρινομπλέ" μπορούσαν να σκοράρουν στις πολύ μεγάλες τους ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τελικά το γκολ ήρθε στο τέλος, με τον Δημούτσο να μειώνει απλά στο τελικό 1-2.

 

Αν ένα ημίχρονο μπορεί να χαρακτηριστεί ως "μαγική εικόνα", είναι σίγουρα το αποψινό ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έπιασαν στον ύπνο τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ στα 37 δευτερόλεπτα με τον Ερνάνι, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Φορτούνη. Αυτή η τελική της ομάδας του Μάρκο Σίλβα ήταν και η μοναδική στα 47 λεπτά που διήρκεσε το πρώτο ημίχρονο στην Τρίπολη!

 

Ο Αστέρας "πάγωσε" από το 0-1 αλλά μετά το εικοσάλεπτο συνήλθε και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ολοκλήρωσε με 8 τελικές, ανάμεσά τους μεγάλες ευκαιρίες όπως την κεφαλιά εξ' επαφής του Ζησόπουλου (22'), το σουτ του Λούι (23') και το δοκάρι με κεφαλιά ψαράκι του Μάσα (43'). Ο τελευταίος ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα στο πρώτο μέρος, στην καλύτερη φετινή του παρουσία.

 

Το πάθημα όμως του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αστέρα να δέχεται γκολ με το "καλημέρα", δεν έγινε πάθημα. Ο Ερνάνι βγήκε και πάλι στην πλάτη της άμυνας των "κιτρινομπλέ" και δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει στο τετ-α-τετ, γράφοντας στο 0-2 στο 49'. Γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα, πανομοιότυπο γκολ στο τέταρτο λεπτό τους δευτέρου ημιχρόνου και (σχεδόν) τέλος η ιστορία.

 

Ο Αστέρας έβγαλε αντίδραση σε όλο το πρώτο μέρος, προσπαθώντας να "απαντήσει" στο 0-1 του Ερνάνι. Το 0-2 όμως του "έκοψε τα πόδια" και όταν συνήλθε ήταν πάρα πολύ αργά. Ακριβώς στο 90' ο Δημούτσος σκόραρε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (1-2), για να ακολουθήσει η ευκαιρία του Στανισάβλεβιτς τον οποίο σταμάτησε στις καθυστερήσεις ο Ρομπέρτο.

 

Για πλήρη αθλητική ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.