Αθλητικα

Εσπασαν καρδιές και… 3-2! (VIDEO)

Πέντε γκολ, δύο πέναλτι και μία κόκκινη κάρτα έκριναν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Δόξα Μανωλάδας. Το Τριφύλλι προηγήθηκε δύο φορές (Χρήστου 3', Αγγελόπουλος 49') με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 2-2 με τους Βατσή (17') και Γούρμο (56'). Το χρυσό γκολ ο Αρδάμης στο 90'!

 

Ο Παναρκαδικός προηγήθηκε γρήγορα με τον Χρήστου μόλις στο 3ο λεπτό, όμως η Μανωλάδα αντέδρασε γρήγορα και έκανε το 1-1 με τον Βατσή στο 16', το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 

 

Ο Αγγελόπουλος με φανταστικό σουτ έκανε το 2-1 στο 49' με τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατούν και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56' να φτάνουν στο 2-2. Ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-2, όταν στο 72' κέρδισε πέναλτι (αποβλήθηκε ο Παναγιωτόπουλος για χέρι) αλλά ο Λαδάς κέρδισε τον Τέλη Σαλαπάτα. 

 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αντωνόπουλου πίεσαν για την πολυπόθητη νίκη και δικαιώθηκαν στο 90' με το γκολ του Αρδάμη να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Τρίπολης! 

 

Ο Παναρκαδικός φτάνει τους 36 βαθμούς και αφήνει τη Μανωλάδα στους 31!

 

Συνθέσεις:  

 

Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Γογωνάς, Αγγελόπουλος, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Χρήστου, Δήμος, Τ. Σαλαπάτας, Καδάς, Κώτσιρας

 

Δόξα Ν. Μανωλάδας: Λαδάς, Νιφορόπουλος, Αδαμόπουλος, Σούλης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Βατσής, Μπαρμπαρούσης, Αργυρόπουλος, Γούρμος

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.