Αθλητικα

ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΣΤΑΝΗΣ: Επιχορηγήσεις και έργα

Στο γήπεδο της Νεστάνης μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αρκαδίας Γιώργο Ρουμελιώτη, τον πρόεδρο του Χωριού Νίκο Καραλή, τον πρόεδρο του ΑΟ Νεστάνης Βασίλη Σπέντζο, τον προϊστάμενο του τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Αρκαδίας Γιώργο Σμουδιάνη, τεχνικούς της ΠΕ Αρκαδίας και τον εργολάβο.

 

 

Τι ανέφερε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας:

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -Π.Ε.Αρκαδίας δίνει μεγάλη σημασία στον αθλητισμό και στους νέους και για το λόγο αυτό υλοποιεί έργα βελτίωσης του γηπέδου. Ενός γηπέδου, που βρίσκεται σε ένα "ζωντανό" χωριό και το οποίο χρησιμοποιούν πολλές ομάδες. Ήδη έχουν δοθεί 10 χιλιάδες ευρώ και δέσμευσή μας είναι να δοθούν άλλες 50 χιλιάδες ευρώ, αφού οι ανάγκες στο γήπεδο είναι πάρα πολλές. Στην περιοχή υλοποιούνται και δύο σημαντικά οδικά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δρόμος Νεστάνη -Καρυά και ο δρόμος για τη Μονή Γοργοεπηκόου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.