Αθλητικα

544 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το a-s παρουσιάζει την κιτρινομπλέ καριέρα των Μπαντή, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Λούι, Κιτοκό και Τορμένα, που έφυγαν από τον Αστέρα φορώντας συνολικά 544 φορές το αστέρι στο στήθος.

 

 

Ο Αστέρας αλλάζει σελίδα προχωρώντας σε ριζική ανανέωση του ρόστερ του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πέντε από τους εφτά παίκτες που αποδεσμεύτηκαν χθες (πλην των Κιτοκό και Τορμένα) έχουν αγωνιστεί συνολικά 511 φορές με το αστέρι στο στήθος!

 

Ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία στην Τρίπολη, έχοντας συμμετοχή στις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες των κιτρινομπλέ τα τελευταία χρόνια. Παίκτες που αγαπήθηκαν από τον κόσμο και για το ήθος τους.

 

Πλέον δεν είναι κάτοικοι της αρκαδικής πρωτεύουσας και το a-s παρουσιάζει την στατιστική απεικόνιση της καριέρας και των "7" στα χρόνια που υπηρέτησαν τον Αστέρα!

 

 

Για την πλήρη αθλητική σας ενημέρωση επισκεφτείτε το www.arcadiasports.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.