Αθλητικα

Λυμπερόπουλος στον Arcadia 93.8: "Δεν περιμέναμε την αποχώρηση του κ. Ντίσιου" (aud)

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού, Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και στην Ζωή Παπαβραμίδου.

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού, Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στον "αέρα" του Arcadia 93.8 και στην Ζωή Παπαβραμίδου, με αφορμή την παρθενική νίκη της ομάδας για τη σεζόν και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του προπονητή, Βαγγέλη Ντίσιου.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναφερόμενος στην αποχώρηση του Βαγγέλη Ντίσιου εξέφρασε την έκπληξη του τονίζοντας πως "Δεν περιμέναμε την αποχώρηση του κ. Ντίσιου μετά από τη νίκη"

Όσον αφορά το θέμα της παραμονής ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος επισημαίνοντας ότι "Εννοείται πως είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Είναι πολύ νωρίς άλλωστε. Με το χρόνο θα βρούμε τα πατήματα μας. Έχουμε και πολλούς νέους παίκτες. Να έχουμε υπομονή και να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για τις ομάδες είναι πολύ νωρίς".

Ακούστε τις δηλώσεις του "καπιτάνο" του Παναρκαδικού στο παρακάτω βίντεο.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.