Αθλητικα

Αποφάσεις Ε.Π.Σ. Αρκαδίας

Αναλυτικά οι αποφάσεις σχετικά με τα Πρωταθλήματα, Κύπελλο και παιδικό πρωτάθλημα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας με την υπ. Αριθ. 4/2021 απόφασή της, σχετικά με τα Πρωταθλήματα, Κύπελλο, παιδικό Πρωτάθλημα  περιόδου 2021-2022 αποφάσισε τα παρακάτω:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Αποτελείται από 13 ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό με διπλούς αγώνες.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 2-3/10/2021.

Ο Πρωταθλητής παίρνει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Υποβιβάζονται στην Β΄ κατηγορία δύο ομάδες. Αναλυτικά υποβιβάζετε απευθείας ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα και ο προτελευταίος θα παίξει διπλό αγώνα μπαράζ με των δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ Κατηγορίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:

Αποτελείται από 6 ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό και σε τρείς γύρους.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 6-7/11/2021.

Προβιβάζονται στην Α΄ κατηγορία δύο ομάδες. Αναλυτικά ο Πρωταθλητής προβιβάζεται απευθείας και ο Δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα θα  δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον προτελευταίο της Α΄ Κατηγορίας. ΚΥΠΕΛΛΟ Θα γίνει σε δύο ομίλους με μονά παιχνίδια και οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο που θα προκριθούν θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες μετά από κλήρωση.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 11-12/9/2021

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Θα γίνει σε δύο ομίλους με διπλά παιχνίδια εφόσον  το επιτρέψουν τόσο το υγειονομικό πρωτόκολλο όσο και τα μέτρα που ενδεχομένως θα ληφθούν για των COVID-19.

Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε για τον 1ο Όμιλο το Σαββατοκύριακο 6-7/11/2021 και για τον 2ο το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021. Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί final four.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.