Αθλητικα

Γορτυνία: 21η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Δήμος Γορτυνίας

21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου στις 23 – 24 Ιουλίου 2022

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας θα διεξαχθεί η «21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου» το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Ιουλίου από το Αθλητικό Σωματείο «Start Line» και τον Πρόεδρό του Δημήτρη Χιωτίδη. 2,7 χιλιόμετρα απαιτητικής τεχνικής διαδρομής, το γεωγραφικό ανάγλυφο της επαρχίας της Γορτυνίας, οι φιλόξενοι άνθρωποι, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και η γραφικότητα του τόπου, έχουν συμβάλει στο να καταστεί θεσμός για τη Γορτυνία η μεγάλη αυτή εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η «21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου» αποτελώντας τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και με 45 συμμετοχές, αναμένεται να χαρίσει πλούσιο αγωνιστικό θέαμα στους επισκέπτες που θα βρεθούν στην ευρύτερη περιοχή της Δημητσάνας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης σε σχετική δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά το Αθλητικό Σωματείο «Start Line» που διαχρονικά και σταθερά πραγματοποιεί την ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου στην όμορφη Γορτυνία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς. Καλές επιδόσεις στους 45 οδηγούς της διοργάνωσης! Καλή διασκέδαση σε όλους».     


Πληροφορίες και live news γύρω από την «21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου»: https://www.facebook.com/StartLine.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.