Αθλητικα

Πορτογαλία - Ισπανία: Ανάλυση - προγνωστικά

Πορτογαλία - Ισπανία προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση του αγώνα

Ξεκινώντας στα γρηγορά με μια πρώτη ανάλυση των τελευταίων αγώνων

Είναι γεγονός ότι την Τρίτη θα δούμε έναν αναξιόλογο αγώνα μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας που στην  διαιτησία θα έχουμε τον Daniele Orsato και οι στοιχηματικές εταιρίες δεν θα δίνουν καλά ποσοστά. Επίσης θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι στον πρώτο γύρο οι δυο ομάδες κοντραρίστηκαν για τα καλά φέρνοντας το τελικό 1-1. Η ισπανικά είναι μπροστά με 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και 6 ήττες με ελάχιστες ισοπαλίες αναμεσά στις δυο ομάδες. Και όλα αυτά σε 39 παιχνίδια. Να σημειώσουμε και την παρουσία του no goal στα επτά από τα εννέα παιχνίδια που έκαναν οι δύο ομάδες.

Το Σάββατο η Πορτογαλία βρέθηκε την κορυφή της πυραμίδας μετά από το γρήγορο πέρασμα που έκανε μπροστά από την Τσεχία, δείχνοντας τον δυναμισμό κατακτώντας το απίστευτο σκορ 4-0 κόντρα σε έναν όχι και τόσο αξιοφρόνητο αντίπαλο. Ο απρόβλεπτος Diogo Dalot έδειξε τα δόντια του στο 33 λεπτό και το σκορ διαμορφώθηκε 0-1 στο ημίχρονο. Ο Bruno Fernandes έδωσε θετικό προβάδισμα στην ομάδα του βάζοντας το δεύτερο τελικά γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. Από την άλλη ο Τσέχος  Patrik Schick δυστυχώς έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ με το πέναλτι που εκτέλεσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Το δεύτερο απρόσμενο γκολ του Diogo Dalot ήρθε να οδηγήσει την ομάδα προς την επιτυχία στο 52 λεπτό, δίνοντας την πάσα στον Diogo José να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 82 λεπτό του αγώνα. Με αυτό το αποτέλεσμα δεν της μένει πάρα ένας βαθμός ακόμα για να εξασφαλίσει την πρωτιά Nations League.

Σημαντική θα είναι και η επιστροφή του Κανσέλο μετά την τιμωρία του λαμβάνοντας υπόψιν και ότι ο Ρονάλντο παρόλο που τραυματίστηκε στο πρόσωπο προβλέπεται να παίξει κανονικά.

Προβλέψιμη θα είναι και η ενδεκάδα των Diogo Costa, Diogo Dalot, Rúben Dias , Danilo Pereira, João Cancelo,  João Palhinha, Bruno Fernandes, Rúben Neves – Bernardo Silva, Rafael Leão, Cristiano Ronaldo.

Η Ισπανία ήρθε στην δεύτερη θέση στον όμιλο της μετά την ήτα με 2-1 από την Ελβετία εντός έδρας ώς αποτέλεσμα της κακής της απόδοσης και της απροσεξίας που έδειξε στην άμυνα. Είναι γεγονός ότι είχε πολλές ευκαιρίες τις οποίες έχασε χωρίς να μπορεί να σταθεί απολιτικά στην εστία του Ζόμερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Albian Ajeti να σκοράρει με δυο κόρνερ στο 21 λεπτό καις στο 58 λεπτό. Αυτό μας δείχνει ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει το τρόπαιο είναι να νικήσει τους Πορτογάλους εντός έδρας.

Με την απουσία των Laporte, Thiago, Mikel Oyarzaba, Fati και Olmo η πιθανή ενδεκάδα θα είναι : Simón – Carvajal, Eric García, Pau Torres, Alba – Pedri, Rodri, Llorente – Ferran Torres, Sarabia, Morata.

Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος

Σε αυτό το κλασικό ντέρμπι που διεξάγεται μεταξύ των δύο χωρών η Ισπανία θεωρείται το φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο, άλλοι σημαντικοί παράγοντες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την παρακολούθηση του αγώνα απόψε. Η εικόνα των ομάδων από την περασμένη αγωνιστική ήταν μια έντονη εκ διαμέτρου αντίθετες. Η Πορτογαλία απαιτεί αυτό που θέλει και δεν θα τα παρατήσει μέχρι να το πάρει. Οδηγείται από τον Σάντος, ο οποίος δεν θα παίξει ολόκληρο παιχνίδι εκτός και αν είναι ισοπαλία.

Οι Ισπανοί πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές σε λίγες μέρες διαφορετικά θα παραμείνουν χαμένοι στην Μπράγκα. Πρέπει να παίξουν ανοιχτά και να ρισκάρουν για να φέρουν αναπόφευκτα ένα υψηλότερο σκορ. Έτσι μπορεί να έχουμε ως προγνωστικό αποτέλεσμα το goal/goal,  ένα γκολ από κάθε ομάδα και να επιβεβαιωθούν από το προγνωστικό την απόδοση  1,83 της Novibet.

Οι Ισπανοί για να φέρουν πολύ καλό σκορ θα πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές και να πάρουν το διπλό στην Μπράγκα. Αυτό όμως για να γίνει εφικτό θα πρέπει να ριχτούν στην φωτιά για τα καλά και  να παίξουν ανοιχτά. Έχοντας αυτά στο μυαλό θα μπορούσαμε να πούμε ότι πιθανόν να οδηγηθούμε σε goal/goal, κάτι που βλέπουμε να δίνει και το Novibet σε απόδοση 1.83.

Πιστεύουμε ότι το παιχνίδι θα έχει σχετικά καλή ισορροπία και δεν περιμένουμε καμία ομάδα να βγει μπροστά στα πρώτα 45 λεπτά. Έτσι θα βάλουμε και το Χ ημίχρονο στις επιλογές δίνοντας το 2,05 από το Pamestoixima.gr.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.